Policia bën apel: Bëni kujdes kur tërhiqni para në bankomate
Nëse keni bërë mend të tërhiqni para nga bankomati gjatë natës, ndoshta duhet të mendoheni dy here.

Apelin e bën drejtoria vendore e Policisë Fier, e cila në faqen e saj në Facebook ka shpërndare këtë njoftim:

Kujdes gjatë kryerjes së veprimeve në Bankomat. Sigurohu që askush nuk shikon kodin e kartës dhe që nuk është dikush që të ndjek më qëllim grabitjen e parave të tua.

Këshillë: Planifiko që tërheqjen e parave ta bësh ditën, gjatë kohës që ka lëvizje, që të mos vihet në rrezik jeta jote”.

Shtuar më 16/06/2018, ora 22:58

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori