Pensioni do tu çohej në shtëpi, të moshuarit i drejtohen sporteleve të postës
Ndonëse u dha urdhër se çdo pensionisti do tu dërgohet në shtëpi pensioni, disa prej tyre në Fier u janë drejtuar sporteleve.

Ajo që është më shqetësuese, është fakti se në disa pika të postës u shpërndahen në dorë paratë të moshuarve.

Edhe pse janë grupmosha me e rrezikuar, të moshuarit në Fier nuk e zbatuan këshillën për të mos u shmangur në vende shumë njerëz.

Një pjesë nuk iu shmangën as rutinës së përditshme të qëndrimit në parqe apo në ambiente publike, deri sa i larguan dhe u vunë shiritin.

Shtuar më 18/03/2020, ora 10:55

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori