Pelikani gëlltit pëllumbin (VIDEO)
Pak metra larg Buckingham Palace, në parkun St. James në Londër, një turmë njerëzish ishte tërhequr nga diçka e pazakontë. Lufta për mbijetesë ishte ajo që kishte tërhequr vëmendjen e tyre, ku një pëllumb kishte përfunduar në gojën gjigante të një pelikani dhe mundohej të shpëtonte që aty.
Siç ndodh rëndom në luftën për mbijetesë, arrin të fitojë më i madhi e më i forti.
Ndërkohë që të gjithë njerëzit luteshin që ai pëllumb i vogël të shpëtonte nga një mrekulli.
Fotografi Paul Mansfield ka arritur të fotografojë këtë moment fantastik, që e transmeton News24.


Shikoni videon:


<param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0b4TU_R7J3c?fs=1&hl=en_US">param><param name="allowFullScreen" value="true">param><param name="allowscriptaccess" value="always">param>http://www.youtube.com/v/0b4TU_R7J3c?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">
Shtuar më 16/10/2010, ora 13:29

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori