Shoferi e pësoi shumë keq pas kësaj fotoje
Policia ka nxjerrë në patrullim agjentë civilë të saj, të cilët raportojnë shkelje të ndryshme të shoferëve duke bërë që të gjobiten në patrullën me të afërt.

Policia njofton se po monitorohet situata në të gjitha akset dhe do të gjobitën të gjithë shkelësit.

Në lidhje me këtë, policia ka sjellë si shembull shoferin e makinës së mësipërme, i cili ka kryer një parakalim të gabuar në Lezhë.

Njoftimi i policisë

Policia Rrugore ne te gjitha akset rrugore po monitoron sjelljen e drejtuesve te mjeteve.

Stop parakalimeve te gabuara.

Respektoni sistemet e sinjalizimit dhe shenjat dhe drejtimin e trafikut nga policet rrugore.

Ndalohet parakalimi i mjeteve kolone
Neni 141/10 pozicionimi i mjetit ne karrexhate
Shtuar më 16/08/2018, ora 10:49
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori