Numërohen 70 % të votave, bie PAN, LAA dhe Vetëvendosja ruajnë pozicionet
Demokracia në Veprim raporton se deri më tani janë numëruar 70 për qind të kutive të votimit në Kosovë dhe rezultati është ky:

Koalicioni PAN (PDK-AAK-Nisma) 34.2 %

Koalicioni LAA (LDK-AKR-Alternativa) 25.8 %

LVV 26.3 %

Lista Srpska (GISL) 4.2 %

Tjera 9.5 %
Shtuar më 11/06/2017, ora 22:57

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori