Ngrica në autostradën Rrogozhinë-Lushnje, furgoni del nga rruga
Një aksident ka ndodhur pak më parë në autostradën Rrogozhinë-Lushnjë. Rruga në të gjithë gjatësinë është e mbuluar nga akulli dhe rrezikon seriozisht levizjen e mjeteve të qarkullimit në të.

Prania e dëborës e cila në temperaturat nën zero ka ngrirë, ka qenë shkak i përplasjes se disa mjeteve dhe daljes nga rruga të një furgoni transporti mallrash.

Këto kanë ndodhur në afersi të fshatit Dushk, ku ngrica në autostradë është tepër e madhe.

Ndërkohë nuk janë marrë aspak masa si hedhje kripe apo apo skorje në rrugë për të eliminuar akullin për të lehtësuar levizjen e mjeteve.
Shtuar më 14/02/2021, ora 11:17

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori