Në këtë vend kërkohet ndalimi i dhënies së dorës kur takohesh me njerëzit
Dhënia e dorës është një shenjë respekti në një pjesë të mirë të botës, madje përmes mënyrës se si jepet dora merren edhe mesazhe për raportin mes personave që janë në këtë situatë.

Megjithatë, në Britaninë e Madhe ka filluar një nismë për ndalimin e dhëniesdorës, pasi një pjesë e mirë e punonjësve kanë deklaruar parmes një sondazhi se nuk ndihen të sigurt se çfarë mesazhi japin tek punëdhënësit e tyre gjatë dhëniesdorës.

"Thuhet se kur duart shtrëngohen fortë kemi të bëjmë me një mesazh agresiv, dhe kur takohen lehtë përkthehet në një raport te dobët. Punonjësit nuk dinë si të sillen në këto raste dhe kanë frikë se mos keqinterpretohen mesazhet", shprehet Kate Palmer për "Metro" duke nisur kështu edhe lëvizjen për ndalimin e dhëniesdorës.

Po ju si mendoni, duhet dhënë apo jo dora gjatë takimit parë me një person? /albeu.com/
Shtuar më 25/04/2019, ora 09:39
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori