NASA nuk mban më, shpjegon njëherë e mirë postimet mbi "fundin e botës"
NASA ka reaguar zyrtarisht në lidhje me postimet e vazhdueshme në rrjetet sociale se nesër diçka e madhe do të ndodhë në botë, siç do të ishte shkatërrimi i saj.

Postimet nga të ashtuquajtur numerologjist ka shkaktuar panik duke detyruar institucionin me serioz në botë për çështje të tilla që të shpjegojë zyrtarisht se asgjë e thënë nuk do të ndodhë.

"Njerëz të ndryshëm po parashikojnë se bota do të përfundojë më 23 shtator kur një planet tjetër do të përplaset me Tokën. Planeti në fjalë, Niburu nuk ekziston, kështu që nuk do të ketë përplasje"., - shpjegon agjencia.

Sipas NASA-s parashikuesit kishin me heret nje tjeter date, kur thane se katastrofa do ndodhte ne 2003 dhe asgje nuk ndodhi.

“Njerëz të ndryshëm po” parashikojnë “se bota do të përfundojë më 23 shtator kur një planet tjetër do të përplaset me Tokën. “Planeti në fjalë, Niburu nuk ekziston, kështu që nuk do të ketë përplasje”.

Sipas NASA-s parashikuesit kishin me heret nje tjeter date, kur thane se katastrofa do ndodhte ne 2003 dhe asgje nuk ndodhi.
Shtuar më 22/09/2017, ora 17:39

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori