Lind me këmishë, kjo është foshnja e parë e 2020
Dy prindër u bekuan me një fëmijë në sekondat e parë të vitit 2020">2020.

Eshtë një vajzë dhe ka lindur në maternitetin Mbretëresha Geraldinë, në orën 00:01 dhe është pagëzuar me emrin Emel.

Ndërkohë, fill pasi hyri Viti i Ri në maternitetin "Koço Gliozheni" lindi një djalë.
Shtuar më 01/01/2020, ora 00:53

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori