Kuvendi çon në KQZ mandatet e djegura nga opozita
Kuvendi nuk ka humbur kohë për sa u përket mandateve të dorëzuara nga opozit pasi sot janë dërguar në Komisionin Qëndror të Zgjedhjeve.

Në këtë mënyrë KQZ do të bëjë të mundur zëvendësimin e deputetëveopozitës.

Kujtojmë se afati për të dorëzuar kërkesat e 56 deputetëveopozitës në KQZ-së është 30 ditë, por Kuvendi nuk ka marrë më shumë kohë duke i nisur direkt.

Por çfarë ndodh në këtë rast?

Tashmë KQZ ka 30 ditë kohë për të ndërprerë mandatet e 56 deputetëveopozitës dhe më pas ti kalojë ata tek emrat e listës së partive përkatëse. /albeu.com/
Shtuar më 22/02/2019, ora 15:32
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori