Kryemadhi: Unë jam shërbëtore e Zotit në tokë
Monika Kryemadhi është pyetur pas përfundimit të protestës, nëse ka frikë nga drejtësia, ashtu siç thotë kryeministri Edi Rama.

Ajo tha se nuk ka frikë nga drejtësia, por nga Zoti, pasi ajo është shërbëtore e tij në tokë.

“Unë nuk kam frikë as nga drejtësia shqiptare, as ajo amerikane, dhe as europiane.

Unë kam frikë nga Zoti, pasi i shërbej atij dhe jam shërbëtore e Zotit”, tha ajo.
Shtuar më 22/06/2019, ora 09:35

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori