Kolegji pushon çështjen e KZAZ-së 49
Kolegji Zgjedhor ka vendosur pushimin për çështjen e KZAZ-së numër 49. Damian Gjiknuri, përfaqësues i PS-së i pranishëm në mbledhje, deklaroi për mediat, se gjykimi në themel nuk ka përfunduar ende.

"Kolegji Zgjedhor ishte në pozicionin që edhe sot mund të jepte një vendim të drejtë, sepse argumentat tona ishin të qarta dhe nuk pati asnjë argument tjetër kundër. Kolegji nuk u investua në themelin e problemit", u shpreh Gjiknuri.

"Vendimi i trupës gjykues ka peshë shumë të rëndësishme në këto momente që po kalon Shqipëria", tha Gjiknuri.
Shtuar më 26/05/2011, ora 16:54

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori