Kaloi Vettingun, Aida Hajnaj kandidate për BKH-në
Është konfirmuar në detyrë numri dy në policinë e shtetit Aida Hajnaj.

Ajo që përbën çudi në dhënien e vendimit, është se KJV i janë dashur vetëm disa orë kohë, nga seanca dëgjimore që u zhvillua mëngjesin e sotëm, deri në këto momente,për të konfirmuar në deyrë Hajnajn.

Nuk dihet nëse ka pasur denoncime në drejtim të saj, që është njëherësh dhe kandidate për BKH, dhe a janë marrë ato parasysh nga KJV, për vetëm disa orë.

Shtuar më 21/02/2020, ora 13:00

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori