Ja sa raste të reja me COVID-19 në Maqedoni
Në 24 orët e fundit nga 529 teste të kryera, 63 persona rezultuan pozitiv ndaj Kovid-19, dhe atë: Shkup 42, Kumanovë 3, Tetovë 2, Prilep 2, Gostivar 1, Shtip 1, Manastir 1, Veles 2, Ohër 1, Strumicë 2, Kavadar 1, Negotinë 1, Vinicë 1, Probishtip 2 dhe Krushevë 1.

Ndërkohë 13 persona humbën betejën me Kovid-19, prej tyre pesë nga Shkupi (69, 72, 77, 66 dhe 66), dy nga Velesi (66 dhe 80), tre nga Struga (74, 87 dhe 73), një pacient nga Kratova (52), një nga Krusheva (79) dhe një nga Demir Kapija (62). Pacientët vdiqën në spital.
Shtuar më 18/01/2021, ora 17:37

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori