Ilva Tare merr drejtimin e bordit të SOROS-it në Shqipëri

Gazetarja Ilva Tare ka marrë drejtimin e bordit të fondacionit "Shoqëria e Hapur" në Shqipëri.

"Panorama" shkruan se gazetarja ka pohuar faktin se prej pak kohësh drejton këtë fondacion duke patur një peshë të madhe në financimin e mjaft shoqatave të shoqërisë civile në vend.

Fondacioni “Shoqëria e hapur për Shqipërinë” ka në përbërjen e tij gjashtë anëtar dhe një kryetar Bordi, që funksionon si strukturë këshillimore.

Shtuar më 13/02/2017, ora 13:44

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori