Gjobë nëse hedh fishekzjarre për festa, sa është shuma
Kryetari i KomunësPrishtinës, Shpend Ahmeti, në bazë të Ligjit për Vetëqeverisjen Lokale dhe Statutit të Komunës, ka nxjerrë urdhëresën për ndalimin e përdorimit të mjeteve piroteknike gjatë festave të fundvitit.

Ndalesa sipas kësaj urdhërese vlen për periudhën 20 dhjetor 2019 deri më 3 janar 2020.

Për zbatimin e kësaj urdhërese kujdeset Drejtoria e Inspeksionit të KomunësPrishtinës, e cila personat që veprojnë në kundërshtim me këtë urdhëresë do të gjobiten në shumë prej 100 euro.Shtuar më 19/12/2019, ora 16:26

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori