Gjashtë shqiptarët që garojnë për deputetë në Parlamentin suedez (FOTO-LAJM)

Arba Kokallari
Gjashtë kandidatë shqiptarë garojnë në zgjedhjet parlamentare të cilat mbahen në 14 shtator në Suedi. Ata janë Adnan Dibrani, Arba Kokallari, Adrian Kaba, Naim Murseli, Aurora Pirraku Eriksson dhe Shkurte Xhemajli.

E drejta e shqiptarëve të Suedisë për të votuar përcaktohet nga të dhënat në regjistrin e popullatës së organeve tatimore (Skatteverket) 30 ditë para ditës së zgjedhjeve.
Shtuar më 19/08/2014, ora 11:25
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori