Gati të vizitoni Amerikën, ambasada bën njoftimin e rëndësishëm
Ambasada amerikane në Tiranë, ka bërë mëngjesin e sotëm një njoftim të rëndësishëm për të gjithë ata që do të vizitojnë Amerikën.

Në njoftim thuhet se kohën e qëndrimit e përxakton oficeri në pikën e hyrjes.

Në momentin që do të vendoset vula në pasaportë, do të mbajë datën e largimit dhe duhet të siguroheni të lini Amerikën para kësaj date./albeu.comKur udhëtoni me vizën turistike, oficeri në pikën e hyrjes vendos se sa kohë mund të qëndroni në Shtetet e Bashkuara. Pasi oficeri ju lejon të hyni në SH.B.A., ata vendosin një vulë në pasaportën tuaj me datën që ju kërkohet të largoheni nga Shtetet e Bashkuara. Sigurohuni që të largoheni përpara asaj dite! Nëse keni pyetje të tjera për vizat, jam këtu për t'ju përgjigjur! #PyetAnenShtuar më 14/11/2019, ora 09:14

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori