Furtunë largimesh në Drejtoritë e Doganave, kush ikën e kush vjen?
Një valë largimesh kanë ndodhur në drejtorinë e doganave në vendin tonë.

Sipas informacioneve shkarkohet drejtori i doganësdegës Durrës, Denis Shabani, ndërsa në vend të tij është emëruar Rubin Shehu.

Po ashtu është shkarkuar dhe drejtori i doganësdegës së Tiranës, Arben Krasniqi, ndërsa në vend të tij është emëruar Skerdi Rama.

Po ashtu është shkarkuar drejtori i degësdoganës së Kapshticës, Olsi Konomi, ndërsa në vend të tij është emëruar Julian Çollaku.

Vijon…
Shtuar më 20/04/2019, ora 10:30
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori