EMRAT/ Kush janë gratë dhe fëmijët shqiptarë që ndodhen në kampin e Sirisë
Në kushte konfidenciale, një burim i departamentit të Antiterrorit në Policinë e Shtetit ka treguar për “Top Channel” se ka nisur marrja e deklaratave nga familjarët në Shqipëri për gratë dhe fëmijët që ndodhen në Siri.

Përmes deklaratave, merret konfirmimi i tyre për të rikthyer të afërmit në Siri.

Gjithashtu, janë bërë publikë emrat e disa prej grave dhe fëmijëve shqiptarë që ndodhen në Kampin Al Hol në Siri.

Etleva Beshir Stafhasani lindur më 28.03.1968 Tiranë
Hilma Mehmet Stafhasani lindur më 05.11.2006 Tiranë
Stela Mehmet Stafhasani lindur më 27.081992 Burrel

Amar Mehmet Korvafaj lindur më 20.08.2006 Tiranë
Umer Erjon Korvafaj lindur më 12.10.2013">2013 Siri
Haxher Erjon Korvafaj lindur më 18.09.2016 Siri

Ahmed Arber Zani lindur më 10.08.2013">2013 Siri
Saxhide Arber Zani lindur më 13.102015 Irak
Klotilda Rifat Zani lindur më 11.11.1981 Tiranë

Andi Etion Zani lindur më 25.02.2007 Tiranë
Jasemin Etion Zani lindur më 08.05.2010 Tiranë
Selma Etion Zani lindur më 31.07.2013">2013

Lavdije Aziz Kaca lindur më 12,03.1972 Librazhd
Unejda Shyqyri Kaca lindur më 24.01.2002 Tiranë
Esma Shyqyri Kaca lindur më 01.03.2015 Siri

Rruzhdije Hajdar Balliu lindur më 27.04.1962 Librazhd
Fatime Hamit Muslia lindur më 05.05.2011 Tiranë
Ibrahim Hamit Muslia lindur më 06.10.2012 Tiranë

Abdurrahman ?? Siri
Flora Rasha Tiranë
Amar Diamant Rasha

Abdullah Lavdrim Muhaxheri Siri
Hatixhe Lavdrim Muhaxheri Siri
Emanuela Sinan Daci lindur më 04.01.1987 Elbasan

Belkisa Almir Daci lindur më 22.12.2008 Pogradec
Abdulla Almir Daci lindur më 28.10.2013">2013 Siri-Raka
Ajla lindur më 04.09.2011 Tiranë

Arjola
Halid
Almira
Fierdus
Mensur


Shtuar më 22/11/2019, ora 08:31

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori