Elbasan, pedagogu i kërkon favore seksuale studentes për provimet
Kemi dëgjuar dhe jemi ndeshur me raste të shumta ku në auditorët e universiteteve ndodhen pedagogë të cilët shfrytëzojnë “postin” e tyre në këmbimmarrjes së ryshfeteve.

Emisioni investigativ Stop bëri me dije që në puntatën e sotme do të transmetohej rasti i një pedagogu i cili kërkonte afera seksuale ne këmbimmarrjes së disa lëndëve mbetëse.

Pedagogu Denis Himci i Universitetit “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan, tregohej këmbëngulës duke i bërë komplimente dhe duke i premtuar vajzës veç marrjesprovimeve, edhe dhurata gjithashtu.

“Mallkuar ai që nuk të do ty, të çoj unë për ndonjë masazh. Zëre se unë jam engjëlli yt dhe do t’i plotësoj të gjitha nga A-ja te Zh-ja”.

Herë pas here vajza përpiqej t’i shmangej në mënyra të ndryshme, por pedagogu në fjalë vazhdonte të mos merrte parasysh asnjë prej arsyeve që vajza mund t’i jepte.

Situata rëndohet me studenten, kur në këmbimprovimeve, duhet të japë trupin e saj për zinxhirin e marrjesprovimeve. Madje, ai është i gatshëm, që një kolegeje t’i blejë parfum, që kjo e fundit, t’ia japë provimet studentes.

Profesori-doktor i shkencave Denis Himci kërkon puthje, por është i pakënaqur me puthje në faqe…!!!
Shtuar më 17/09/2019, ora 21:30
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori