E padëgjuar më parë: Refuzojnë ti japin pasaportë për shkak të mbiemrit të turpshëm (FOTO LAJM)

Një burrë nga Cornëall nuk është në gjendje të largohet nga Mbretëria e Bashkuar pasi emri i tij konsiderohet shumë i pasjellshëm për tu shtypur në një pasaportë.

Kenny Kennard vendosi të ndryshojë mbiemrin e tij në Fu-Kennard.

Kjo shaka ka sjellë refuzimin e kërkesën e tij për pasaportë tre herë nga Ministria e Brendshme, sepse 'mund të shkaktojë ofendim'.

Punonjësi i supermarketeve nga Bude ka kuptuar tani që ndryshimi i emrit të tij, i cili mendonte se ishte qesharak në atë kohë, mund të mos ishte lëvizja më e zgjuar që ai ka bërë ndonjëherë.

Kjo tha, ai nuk dëshiron ta ndryshojë atë përsëri. Staycations është atëherë.

Ai tha se kur aplikoi për patentë shoferi, ajo u pranua mirë, kështu që mendoi se nuk do të bënte shumë ndryshim në aplikimin për një pasaportë.

"Sa gabim isha.Unë u refuzova me arsyetimin se emri im mund të shkaktonte ofendim ose ishte vulgar. Kështu që unë u ankova, por ata e pranuan vendimin e tyre kështu që unë u ankova përsëri. Më thanë që ata do të mbanin tarifën për kostot e administratës", tha burri.

Ai vazhdoi: "Tani unë jam skint pa pasaportë, si një i burgosur në vendin tim. Nga njëra anë, unë e shoh gjithçka qesharake - si të gjithë miqtë e mi.

Ky është në të vërtetë një lloj hobi i Kenny's. Kur ishte 16 vjeç, ai ndryshoi emrin e tij në 'Coco Kenny', por iu tha ta ndryshonte përsëri nga Ushtria kur ishte në moshën 19 vjeç, sepse ishte 'i papjekur'.

Pasi kaloi tetë vjet në forcat, ai u largua dhe vendosi të ndryshojë përsëri. Ai thotë se u vendos për F Fu-Kennard ’sepse i duhej play ta luante atë pak më të sigurt’ kur të aplikonte për shaka sepse 'jo të gjithë marrin shaka ’.

Ai shpjegoi: "Jeta është shumë e shkurtër për të qenë e mërzitshme".

Sipas udhëzimeve për marrjen e një pasaporte të caktuar nga Zyra e Brendshme, 'emrat që mund të shkaktojnë zemërim' janë 'të papranueshme' dhe nuk janë të përshtatshme për pasaportë.

Sido që të jetë, Kenny tani nuk mund të shkojë me pushime nëse nuk është në Mbretërinë e Bashkuar.Pa pasaportë, nuk mund të shkoj me pushime jashtë vendit."

"Pushimi im i fundit - në Sri Lanka - ishte rreth tre vjet më parë. Por ka shumë vende që unë akoma do të doja të vizitoja, siç është Kamboxhia.

"Unë nuk e di se çfarë tjetër mund të bëj për të përshkallëzuar situatën me Zyrën e Pasaportave të HM, sepse askush nuk më ka këshilluar se si tjetër mund ta kundërshtoj vendimin.

"Unë kam vetëm një vijë të kuqe, megjithëse - po mbaj mbiemrin tim.Nuk dua ta ndryshoj përsëri, më pëlqen Fu-Kennard, shtoi ai.

Shtuar më 06/08/2019, ora 11:52
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori