E gjeni dot sa fytyra fshihen në këtë pikturë?

Një fotografi e titulluar ‘Roses and Noses’ apo thënë shqip "trëndafila dhe hundë" kërkon nga ju të gjeni fytyrat e fshehura në lulet e ilustruara.

Ky është iluzioni optik i radhës i cili iu teston shikimin tuaj.

Përderisa disa nga fytyrat janë goxha te dukshme, iluzioni do të baht më i vështirë sa më shumë që e analizoni.

Në galeri janë edhe rezultatet, por ju ftojmë të provoni së pari aftësitë tuaja vëzhguese.
Shtuar më 16/01/2021, ora 15:35

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori