Shtyhet sërish hapja e shkollave, kopshteve dhe çerdheve
Ministria e Shëndetësisë ka urdhëruar mbylljen e shkollave, kopshteve, dhe çerdheve deri në përfundim të situatës me pandeminë.

Më parë, vendimi për mbylljen e tyre ishte deri më datë 3 prill, por mos përmirësimi i situatës ka detyruar autoritetet që të vendosin shtyrjen e vendimit për rihapjen e tyre pa afat.

Tashmë prej javësh fëmijët mësojnë online nga shtëpia.
Shtuar më 01/04/2020, ora 15:59

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori