Do të aplikoni për karta ID ose pasaporta biometrike? Ja njoftimi i rëndësishëm
Zyrat e aplikimit për ID e pasaporta biometrike do të jenë të hapura edhe të shtunën në të gjithë vendin.

Zv.ministrja e Brendshme Rovena Voda i ka bërë thirrje qytetarëve që të aplikojnë në kohë për karta ID apo pasaporta biometrike, duke shmangur rradhët.

“Me një urdhër të Drejtorit të Policisë së Shtetit për t’u ardhur në ndihmë qytetarëve por edhe emigrantëve, të cilët kanë ardhur për të aplikuar për pasaporta biometrike, çdo të shtunë tashmë, zyrat e shërbimit të qytetarëve janë të hapura dhe qytetarët mund të shkojnë dhe të aplikojnë, edhe jashtë orarit zyrtar.

Gjithashtu, do të thoja që duke filluar që nga e shtuna që shkoi, përfshirë këtu edhe ditën e hënë që ishte ditë pushimi, por në fakt ishte një ditë pune për zyrat e Gjendjes Civile dhe zyrat e aplikimit për karta identiteti dhe pasaporta biometrike, çdo zyrë e Gjendjes Civile do të jetë e hapur dhe çdo zyrë e aplikimit për karta identiteti dhe pasaporta biometrike do të jenë të hapura.

Thirrja ime për qytetarët do të jetë, ju lutem vazhdoni të aplikoni jo vetëm për pasaporta biometrike, por edhe për karta identiteti pasi që nga muaji tetor, nëse ju nuk do të keni edhe kuponin e aplikimit për kartën e re të identitetit, do të jetë shumë e vështirë që t’ju ofrohet një shërbim me kartën e vjetër.

Ndaj ju lutem aplikoni në kohë, shmangni radhët!”
Shtuar më 16/08/2019, ora 13:37
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori