Dhunë në protestë? Çfarë deklaron ish-presidenti
“Nuk kanë asnjë program dhune” kjo ka qënë deklarata më e fundit e ishh-presidenti Bujar Nishani nga "Opinion".

Më tej Nishani tha se opozita do t’i bashkohet qytetarëve, për të udhëhequr këta qytetarë

“Është asgjësuar mundësia për të pasur zgjedhje të lira, ndaj në 16 shkurt kanë demonstuar një paknëaqësi totale por dhe dëshirën deri në rrëzimin final. Deklara e policisë të inkriminon. Kanë tëntuar të inkrimonojnë aktivitetin e opozitës. Qytetarët nuk kanë asnjë program dhune, është manifestimi i kësaj pakenaqëesie për t’i qëndruar përpara insitucioneve legjitime. Të mos mbahen më pneg. Ajo është një akt i shëmtuar ajo e policisë, Kuvendi i Shqipërisë nuk kërcënohet nga askush. Qytetarët janë të vendosur për të kthyer në legjitimitet, me qëndresë e tyre qytetare”, deklaroi Nishani.
Shtuar më 21/02/2019, ora 08:41

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori