Deputetja e parë shqiptare në Parlamentin Europian pjesë e listës së 30 grave më frymëzuese
Arba Kokalari është zgjedhur në listën e një prej 30 grave drejtuese më frymëzueseSuedi sipas renditjes së Sweden’s Leader’s Organization.

Deputetja shqiptare në Parlamentin Europian shkruan në rrjetet sociale, se tashmë bashkë me ekipin e saj po punojnë me energji shtesë për të bërë një ndryshim për Suedinë në BE.

“Unë jam emëruar në listën e top 30 të 75 grave drejtuese dhe frymëzueseSuedi që organizatat udhëheqëse e që rendit gratë udhëheqëse të së ardhmes.

Faleminderit të mëdha për Drejtuesit, jurinë dhe të gjithë ata që më emëruan! Tani unë dhe ekipi im po punojmë me pak energji shtesë për të bërë një ndryshim për Suedinë në BE”, shkruan ajo.
Shtuar më 13/05/2020, ora 12:25

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori