Dacia Duster, fitues i çmimit "Autobest 2011" (FOTO LAJM)

Pas "Rrotës së Artë" të fituar në Kroaci, Dacia Duster fitoi edhe çmimin "Autobest 2011". Shpërblimin "Autobest" e jep juria e përbërë nga pesëmbëdhjetë gazetarë automobilistik nga Bullgaria, Kroacia, Çekia, Qipro, Maqedonia, Hungaria, Polonia, Rumania, Rusia, Serbia, Sllovakia, Sllovenia, Turqia, Ukraina dhe Malta.
Dacia Duster
Pas "Rrotës së Artë" të fituar në Kroaci, Dacia Duster fitoi një titull edhe më prestigjioz, çmimin "Autobest 2011">2011". Shpërblimin "Autobest" e jep juria e përbërë nga pesëmbëdhjetë gazetarë automobilistik nga Bullgaria, Kroacia, Çekia, Qipro, Maqedonia, Hungaria, Polonia, Rumania, Rusia, Serbia, Sllovakia, Sllovenia, Turqia, Ukraina dhe Malta.

Këtë vit Dacia Duster u gjend në maje të listës së anëtarëve të jurisë, me çrast i mblodhi 863 nga 3.600 pikët që janë në dispozicion, duke i përmbushur 13 kriteret, të cilat kanë përfshirë harxhimin, karakteristikat e ndryshme, hapësirën dhe dizajnin. Çmimi “Autobest” ndahet qe dhjetë vjet.


Shikoni 17 fotografi nga pamja e jashtme dhe e brendshme e Dacia Duster:

Shtuar më 10/01/2011, ora 21:35

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori