COVID-19 mbyll dyert e Panairit të Librit
Grupi organizator bën me dije se Panairi i Librit i parashikuar për më 12-15 nëntor 2020">2020 nuk do të mbahet me qëllim parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Ministria e Shëndetësisë ka kthyer përgjigje negative lidhur me kërkesën për mbajtjen e eventit.

MSH shprehet se përgjigja është negative “për shkak të “rrezikshmërisë së lartë në përhapjen e Covid-19 gjatë këtij aktiviteti, në situatën në të cilën ndodhemi”.

Njoftimi i grupit organizator:

Të dashur kolegë botues, librarë, ekspozues, pjesëmarrës në Panairin e Librit të Tiranës,

ju vëmë në dijeni që, pavarësisht gjithë interesimit tonë dhe përgatitjeve për të bërë të mundur organizimin e Panairit të 23 të Librit, sipas planifikimit më 12-15 nëntor 2020">2020, përgjigja që erdhi sot, dt. 14.10.2020">2020, nga Ministria e Shëndetësisë dhe e Mbrojtjes Sociale, ështe negative, për shkak të “rrezikshmërisë së lartë në përhapjen e Covid-19 gjatë këtij aktiviteti, në situatën në të cilën ndodhemi”.

Ju falënderojmë të gjithëve për mirëkuptimin dhe mbështetjen dhe ju urojmë punë të mbarë,

Grupi organizator
Shtuar më 14/10/2020, ora 23:44

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori