Askush nuk mund t'i zgjidhë! 10 misteret më të errëta në histori (FOTO LAJM)

Thesari i humbur i diktatorit Adolf Hitler - Përafërsisht 4 miliard dollarë, kjo pasuri e madhe e Hitlerit është ende një mister i pazgjidhur. Gjatë viteve që nga vdekja e Hitlerit, shumë prej tyre janë përpjekur dhe nuk kanë arritur ta gjejnë atë. Pjesët e vogla të ndara të këtij thesari u gjetën në vende të ndryshme pranë Gjermanisë, por asnjëra prej tyre nuk la një udhë për të ndjekur vendin ku është pjesa më e madhe e thesarit. Historianët kanë një teori se paratë u depozituan në banka në vende të ndryshme. Po thuhet gjithashtu se Diktatori e fshehu atë në një zonë të izoluar pranë Deutschneudorf, Gjermani. Së fundi, Ekspertët spekulojnë se ajo mund të gjendet në Liqenin Toplitz, Austri. Një gjë është e sigurt se kjo sasi masive monetar është ende në pritje për t'u gjetur.
Përgjatë historisë, njerëzimi ka qenë në përpjekje të vazhdueshme për të zgjidhur misteret që e rrethojnë planetin tonë.

Por disa prej tyre, tw cilat i gjeni nw fotogalerinw e mwsipwrme, kanë rezultuar të pazgjidhshme.
Shtuar më 22/05/2020, ora 11:09

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori