Askush nuk mund t'i zgjidhë! 10 misteret më të errëta në histori (FOTO LAJM)

A ka luajtur Zonja Babushka një rol në vrasjen e JFK-së? - Fotografia sipër tregon një zonjë të veshur me një pallto kafe dhe shall mbi kokë, kjo e bëri atë Lady Babushka. Kjo foto ishte pjesë e filmit dhe dokumenteve të paraqitura gjatë hetimit të vrasjes së presidentit të ndjerë. Mund të shihet që zonja po fotografon dhe duket sikur e dokumenton ngjarjen. Edhe gjatë xhirimeve zonja vazhdoi filmimin duke treguar karakteristikat e mundshme të një vrasësi me eksperiencë, i cili është i gatshëm dhe i vëmendshëm. Autoritetet kërkonin zonjën. Ata lanë një deklaratë për shtyp duke kërkuar që filmi i saj të dorëzohej, asnjë film nuk u dorëzua, zonja kurrë nuk u shfaq. Dhe një grua me emrin Beverly Oliver pranoi se ajo ishte zonja në foto. Sidoqoftë, historitë e saj kanë mospërputhje të dukshme dhe shumica e njerëzve e konsiderojnë atë vetëm si një artiste. Pra, kush është me të vërtetë zonja Babushka? A mori ajo një fotografi të vrasësit të Xhon F Kenedit? A është përfshirë në vrasje?
Përgjatë historisë, njerëzimi ka qenë në përpjekje të vazhdueshme për të zgjidhur misteret që e rrethojnë planetin tonë.

Por disa prej tyre, tw cilat i gjeni nw fotogalerinw e mwsipwrme, kanë rezultuar të pazgjidhshme.
Shtuar më 22/05/2020, ora 11:09

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori