Ambasada Amerikane jep njoftimin e rëndësishëm më studentët shqiptar
Një lajm i mirë vjen këtë mëngjes nga Ambasada Amerikane për të gjithë studentët që dëshirojnë që të aplikojnë për t’u bërë pjesë e një programi shkëmbimi kulturorë.

Në faqen e Facebook, Ambasada bën me dije:
Programi Veror i Punësimit dhe Udhëtimit është një program i mrekullueshëm për studentët e universiteteve të cilët dëshirojnë të kalojnë një verë duke punuar dhe udhëtuar përreth Shteteve të Bashkuara. A keni menduar të aplikoni për një program shkëmbimi kulturor? Më thoni ju lutem nëse keni pyetje rreth Programit Veror të Punësimit dhe Udhëtimit apo pyetje rreth kategorive të tjera të vizave! #PyetAnen

Shtuar më 18/04/2019, ora 09:41
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori