Ka ndërruar 5 "lëkurë", e vërteta e tronditëse e avionit të Air Albania që Rama e përdor si charter personal (FOTO LAJM)

Kompania Air Albania, e cila nuk ka ende një licencë aktive në Shqipëri dhe nuk shet ende bileta me emrin e saj, është duke u propaganduar fuqishëm nga shefi i qeverisë Edi Rama. Air Albania, me v

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
23.28 %
71.66 %
5.05 %
Total 554 Vota!