Zjarrfikësit e Prishtinës, sot në protestë
Shoqata e Sindikatës së Zjarrfikësve të Prishtinës ka paralajmëruar se do të zhvillojë sot një grevë 1-orëshe për plotësimin e disa kërkesave të tyre.


Kërkesat e parashtruara nga zjarrëfikësit pagesa për orët jashtë orarit dhe orët shtesë, pagesa për punën e natës konforë ligjit, pagesa për orët gjatë vikendit, pagesa për festa shtetërore, pagesa për ndryshimin e koeficientit nga muaji tetor 2011 deri në mars 2012">2012, sigurimi i shujtës gjatë kohës së punës, përmisimi i kushteve të punës, zbatimi i rregullores së brendshme për mbrojtje dhe siguri në punë si dhe shëndetin dhe mjedisin e punës. /albeu.com/
Shtuar më 05/11/2012, ora 09:35
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori