VV dhe PSD përleshen për kapjen e Ndërmarrjeve Publike
Ka filluar mbledhja e pestë e Kuvendit komunal të Prishtinës e bashkë me të edhe debati në mes të Vetëvendosjes dhe PSD-së. Debati filloi rreth ndërmarrjet publike, kur ishte në pyetje futja e kësaj çështjeje ose jo në rendin e ditës. Pro ishin asamblistë të LDK-së, PDK-së dhe Vetëvendosjes, derisa ata të PSD-së dhe AAK-së kundër.

Asamblistja e PSD-së, Vala Peshku kërkoi që herën tjetër të diskutohet për këtë çështje, ndërsa Egzon Azemi nga VV tha se duhet të diskutohet për ndërmarrjet publike derisa iu drejtua PSD-së si pjesë e pushtetit, e cila nuk dëshiron që të dalë keq ekzekutivi.

Nol Nushi tha se nuk është se s’ka interes për të diskutuar, por një gjë e tillë duhet të bëhet pas formimit të bordeve.

"Mandatin e kaluar nja 4-5 drejtorë nuk kanë qenë të komunës së Prishtinës. Në Prishtinë janë formuar komitetet aksionare, këto e kanë filluar punën por asnjë bord nuk është formuar ende. Krejt partitë keni pjesëmarrës në KPF, pse nuk jemi mbledhë krejt për të diskutuar", tha ai.
Shtuar më 31/05/2018, ora 14:32

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori