Vjen një lajm i mirë për Kosovën nga Maqedonia
Autostrada Shkup - Bllacë do të ndërtohet përmes Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore (NPRRSH) dhe ribalanci i Buxhetit aspak nuk do të ndikojë mbi dinamikën e ndërtimit, sepse NPRRSH nga viti 2013 nuk është shfrytëzues buxhetor.

Këtë sot e theksoi ministri i Financave Dragan Trevdovski në përgjigjen e pyetjes në konferencën për shtyp në Qeveri për Propozim-ribalancin e Buxhetit për vitin 2018.

"Autostrada Shkup-Bllacë është një ndër prioritetet të cilat tentojmë t'i realizojmë si qeveri. Për momentin përgatitet dokumentacioni teknik, ndërsa kërkuam edhe financim për ndërtimin e autostradës nga ana e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim me çfarë i ndërmarrim të gjitha aktivitetet që të realizohet", theksoi Trevdovski.


Shtuar më 14/10/2018, ora 15:48

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori