Ukrainë, dy shqiptarë dhe një kroat vriten nga prorusët
Dy shqiptarë dhe një kroat të cilët luftojnë në krah të forcave ukrainase janë zhdukur para dy javëve. Thuhet se ata janë arrestuar, por për fatin e tyre nuk di askush asgjë: as nëse mbahen të burgosur e as nëse janë të gjallë.


“Marrja në pyetje zgjati pesë orë. Donin ta dinin a kemi shkuar për para dhe kush e ka organizuar udhëtimit. Donin të na lidhnin me financuesit rusë, por ne kemi shkuar me mjetet tona”, tha një çetik për Vesti
Shtuar më 06/09/2014, ora 14:23
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori