Tribunali i Hagës jep 1000 vjet burg për serbët
Përfaqësues të TribunalitHagës po qëndrojnë në Beograd, në fund të mandatit të kësaj gjykate.

Nga një bilanc i të dënuarve, agjencia serbe e lajmeve Tanjug, shkruan se në rreth dy degata punë të tribunalit u dënuan dhjetëra të akuzuar dhe u dhanë mbi 1000 vjet burg.

Sipas asaj që shkruan Tanjug, Serbia ka dërguar në Tribunal 45 të akuzuar nga 46 sa janë kërkuar nga kjo gjykatë.


Shtuar më 02/11/2017, ora 08:49

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori