Thaçi nuk e përfill afatin për dërgimin e dokumenteve të dialogut
Kryenegociatori Shpend Ahmeti ka folur për dokumentet të cilat presidenti Hashim Thaçi nuk ia ka dorëzuar delegacionit shtetëror për dialogun në afatin e caktuar duke thënë se nuk ka pasur ndonjë refuzim nga ai, pa marrë parasysh se të njejtat nuk janë dorëzuar në kohën e paraparë.

“Kërkesën e kemi dorëzuar te Thaçi, mendoj që mediat e kanë paraqit që gjoja ne do ta bastisim zyrën e presidentit me lyp çfarë dokumenti ka, e kemi dorëzuar një kërkesë për ta protokolu kërkesën dhe kemi thane: Ne po shkojmë në Bruksel, ne po dorëzojmë platformën e Kuvendit të Kosovës, na dorëzo të gjithë platformën në mënyrë që mos të dukemi edhe ne naiv nëse themi diçka e ju e keni bisedu këtë çështje apo është çështje e hapur”, ka thënë Ahmeti.

I pari i PSD’së po thotë se nuk ka pasur ndonjë refuzim për t’i dorëzuar dokumentet nga presidenti dhe se ai nuk është në Kosovë momentalisht, por, kanë marrë premtim se do t’i kenë dokumentet së shpejti.


Shtuar më 14/01/2019, ora 13:32
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori