Tenderin ja dha vëllait, sot Rugova jep llogari para gjykatës
Sot në Gjykatën Themelore në Pejë filloi procesi gjyqësor ndaj kryetaritkomunësIstogut, Haki Rugova.
Rugova po përballet me akuzat për konflikt interesi.

Aktakuza ndaj Rugovës është ngritur në prill të këtij viti, ndërsa kjo është seanca e parë në këtë rast, për shkak të mungesave të kryetaritkomunësIstogut,raporton kallxo.

Haki Rugova dyshohet se më 1 gusht 2014 në cilësinë e kryetaritKomunësIstogut me dashje ka marrë pjesë personalisht në nënshkrimin e kontratës "Ndërtimi i Kanalizimit Fekal në Fshatin Cerrcë-Lubozhdë- Faza e Parë”.

Tenderin për ndërtimin e këtij kanalizimi e fitoi “MA-CON’ sh.p.k, në pronësi të vëllait të tij, Gani Rugova, në vlerë prej 289,119.85 euro, “duke mundësuar interes financiar për të dhe personin juridik që ka të bëjë me të”.


Shtuar më 10/09/2018, ora 10:46

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori