Të zbatohet 1244-shi
Bajram Rexhepi
Ministri i Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepi, ka ripërsëritur se institucionet e Kosovës do të marrin masat e duhura për të ndaluar mbajtjen e zgjedhjeve serbe në veri të Kosovës.

“Në koordinim me faktorin ndërkombëtar duhet të vazhdojmë t’i marrim masat që ato të mos ndodhin. Tek e fundi Serbia shpesh thirret në rezolutën 1244">1244 dhe me Rezolutën 1244">1244 zgjedhjet janë të paligjshme.

Në këtë rast unë mendoj se edhe vet UNMIK-u, pavarësisht se në një mënyrë nuk ka rol operativ, duhet ta bëjë interpretimin e drejtpërdrejt edhe të saktë të Rezultues 1244">1244 e cila në mënyrë decidive ndalon organizim të zgjedhjeve serbe në territorin e Kosovës”, ka thënë Rexhepi.
Shtuar më 14/03/2012, ora 12:10

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori