Vetëm 50 vjeç, COVID-19 i merr jetën mamisë në Elbasan
Strategjia e re për luftën kundër drogave
Strategjia e re qeveritare për luftimin e drogave, pritet të krijojë mekanizma të nevojshëm në pajtim me standardet ndërkombëtare, për luftimin e kësaj dukurie negative. Zyrtarët e lartë të policisë, thanë për Radion Blue Sky se ky institucion po u përshtatet formave të reja të veprimit për luftimin e kriminalitetit.

Miratimi i Strategjisë për luftimin e krimit të organizuar dhe luftimin e drogave shënon hap të rëndësishëm në avancimin e bazës legale për këtë lëmi.

Drejtori i Drejtorisë Kundër Narkotikëve, Bahri Shala tha se ky është një hap pozitiv, sepse, bazuar në këtë strategji, Policia e Kosovës i përpilon planet vjetore për zbatimin e strategjisë dhe luftën kundër drogave. /albeu.com/

Shtuar më 29/09/2012, ora 13:16

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori