Sot vendimi përfundimtar për rastin
Sot në orën 14:00 trupi gjykues në rastin ”Kleçka” pritet të marrë aktgjykimin për këtë proces..Mbrojtja pret që vendimi të jetë në favor të Fatmir Limajt dhe të tjerëve të përfshirë në këtë proces.

Avokati Tahir Rrecaj ka thënë se mbrojtja në fjalën e vet i ka prezantuar të gjitha argumentet se nuk ka bazë për vazhdimin e akuzës.

Ndërkohë më herët siq dihet trupi gjykues I kishte hedhur poshtë dëshmitë e dëshmitarit X, që ishte njëkohësisht edhe dëshmia kryesor në këtë proces, si pasoj e këtij vendimi deputetit Fatmir Limaj ishte liruar nga arresti shtëpiak, ndërsa të tjera nga paraburgimi.

Shtuar më 30/03/2012, ora 11:40

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori