Sot mësohen emrat e kryetarëve të Prishtinës, Prizrenit, Rahovecit e Dragashit
Sot në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve (QNR), në orën 10:00 do të fillojë rinumërimi i 35 vendvotimeve nga zgjedhjet për kryetarKomunës së Dragashit dhe 3 vendvotimeve nga zgjedhjet për kryetarKomunës së Rahovecit, kurse më pastaj do të procedohet me numërimin e votave me kusht dhe me postë për Prishtinës dhe Prizrenit.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka bërë të ditur se, pastaj do të fillojë numërimi i votave me kusht, votave të personave me nevoja të veçanta dhe atyre me postë nga këto dy komuna.

Pas përmbylljes së këtyre dy komunave, do të fillojë me numërimin e votave me kusht, votave të personave me nevoja të veçanta dhe votave përmes postës nga zgjedhjet për kryetarKomunës së Prishtinës dhe pastaj edhe të atyre për Komunën e Prizrenit.
Pra, në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve do të procedohet sipas kodeve që kanë komunat, njoftoi KQZ.
Shtuar më 26/11/2017, ora 09:21

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori