Sot mbahet seanca e parë pas hedhjes së gazit
Kuvendi i Kosovës sot vazhdon seancën plenare, ku do të votohen rekomandimet nga interpelanca e kryeministrit të RepublikësKosovës, Ramush Haradinaj, sipas kërkesës së grupi parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, lidhur me vdekjen e aktivistit të saj, Astrit Dehari.
Rendi i ditës:

3. Votimi i rekomandimeve nga Interpelanca e Kryeministrit të RepublikësKosovës, z. Ramush Haradinaj, sipas kërkesës së Grupi Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, lidhur me vdekjen e dhunshme të aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Dehari,

4. Shqyrtimi i Propozim-Programit të punës së Kuvendit të Kosovës për vitin 2018,

5. Shqyrtimi i parë i Projekt-Rregullores së Kuvendit,

6. Shqyrtimi i Projektligjit për Ratifikimin e Marrëveshjes për Hua ndërmjet RepublikësKosovës dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, për Projektin e Autostradës Kijevë-Zahaq,

7. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 06/L-004 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 03/L-094 për Presidentin e RepublikësKosovës,

8. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 06/L-013 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.04/L-072 për kontrollin dhe mbikëqyrjen e kufirit shtetëror, i ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin nr. 04/L-214,

9. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 06/L-014 për infrastrukturën kritike,

10. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 06/L-015 mbi masat doganore për mbrojtjen e të drejtave të pronësisë intelektuale,

11. Shqyrtimi i Raportit të performancës së ndërmarrjeve publike për vitin 2015 dhe 2016,

12. Emërimi i dy (2) anëtarëve të Komisionin për verifikim dhe vendosje të pronave,

13. Emërimi i një (1) anëtari të Komisionit për kërkesa pronësor


Shtuar më 23/03/2018, ora 08:38

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori