Bilanc i frikshëm viktimash, vetëm sot humbën jetën 20 shtetas nga COVID-19
SONDAZHI/ Për cilën parti do të votoni në zgjedhjet e 11 dhjetorit në Maqedoni?
Portali Albeu.com, organizon edhe në kësaj radhe sondazhin online për zgjedhjet parlamentare që do të mbahen më datë 11 dhjetor në Republikën e Maqedonisë.

Ky sondazh është pjesë e traditës së portalit në sondazhe të ngjashme për zgjedhjet në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni si edhe raportimin e rezultateve të këtyre zgjedhjeve në kohë reale.

Sondazhi vjen për lexuesit e Albeu.com me disa përmirësime në aspektin viziv si edhe në administrimin e të dhënave duke përforcuar sigurinë dhe shmangur çdo lloj mundësie ndërhyrjeje apo ndikimi të pandershëm në rezultat.

Në konceptimin e këtij sondazhi, Albeu.com ka treguar kujdes të veçantë në shmangien e mundësisë që një person të votojë më shumë se një herë.

Nisur nga kjo, çdokush mund të bëhet pjesë vetëm pasi të jetë loguar me llogarinë e tij në Facebook. Pasi të jetë loguar, ai ka mund votojë vetëm për një njësi zgjedhore.

Pasi të keni klikuar mbi partinë e preferuar në njerën prej njësive zgjedhore, votat juaj bëhet e pagjurmueshme dhe sistemi nuk ruan asnjë të dhënë në lidhje me votën apo tuajën personale.

Gjithashtu pasi të keni votuar asnjë postim automatik nuk bëhet në profilin tuaj në Facebook.

Sistemi është i ngritur i tillë ku secili të mund të votojë pa asnjë pengesë për partinë e preferuar.

Sondazhi do të qendrojë i hapur deri 24 orë para zgjedhjeve në Maqedoni kur edhe Albeu.com do të shpallë rezultatet finale të tij.

Klikoni KËTU për të votuar në sondazh. /Albeu.com/

Shtuar më 03/12/2016, ora 11:17

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori