Skandaloze: Për 6000 euro, shkodranen ia shesin një plaku të Kosovës
Një femër nga Shkodra, në vitin 2005 është shitur familja e saj për një burrë plak nga Kosova, për gjashtëmijë euro. Tashmë ajo ka mbetur rrugëve, pasi që është ndarë nga bashkëshorti i saj Ahmet Gërxhaliu.

Shkak i ndarjes, sipas Bashkime Sylejmanit, është se e ka kuptuar se bashkëshorti i saj kishte grua dhe fëmijë, edhe pse kjo kishte menduar se ajo i kishte vdekur, raporton RTV21.

Në anën tjetër, Ahmet Gërxhaliu - që duket bukur në moshë - thotë se që nga viti 1989 i ka pasur katër gra. Por, shton se është ndarë nga Bashkimja pasi ajo ka harxhuar shumë para.

Bashkime Sylejmani-Gërxhaliu tash jeton në një strehimore në Prishtinë, së bashku me djalin e saj trevjeçar Albinin.
Shtuar më 01/03/2015, ora 21:42

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori