Shmangia e tatimeve, MPB 354 mijë euro borxh doganës
Ministria e Punëve të Brendshme i detyrohet Doganës së Kosovës 354 mijë euro për importin e pasaportave biometrike për rajonin e Pejës, pasi sipas përfaqësuesve të doganës MPB i është shmangur tatimit duke deklaruar importin e pasaportave si letër për printimin e pasaportave.


Në një aktvendim të doganës të siguaruar nga RTK, thuhet se sektori i auditimit të jashtëm ka konstatuar se me rastin e deklarimit dhe zhdoganimit të mallit nuk është vepruar drejt nga Ministria e Brendshme. /albeu.com/

Shtuar më 10/01/2013, ora 10:03

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori