Serbia të përmisojë raportet me Kosovën
Zyrtari i Komisionit Evropian Stefano Sanino deklaroi sot se negociatat e Serbisë për pranimin në Bashkimin Evropian varen edhe nga ecuria e marrëdhënieve që kz vend do të ketë me Kosovën. Deklarata e tij ëashtë bërë në Beograd në mbledhjen e grupit të ekspertëve të trupës koordinuese për procesin e pranimit në BE.


“Janë të nevojshme përpjekje të mëtejshme kah përmirësimi i dukshëm dhe i qëndrueshëm i marrëdhënieve me Kosovën”, tha Sanino duke theksuar rëndësinë e administratës shtetërore dhe përfundimin e reformës së sistemit gjyqësor. /albeu.com/
Shtuar më 04/04/2012, ora 13:02

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori