Serbët e veriut nuk kërkojnë ndihmë nga UNMIK-u
Kryetari ilegal i Zveçanit, Dragisha Milloviq, ka thënë se qytetarët në Kosovë nuk kërkojnë nga UNMIK-u të organizojnë zgjedhjet lokale.

“UNMIK-u nuk ka organizuar zgjedhjet as për shqiptarët në Kosovë, kurse ne kërkojmë që ndaj nesh të sillet sikurse që sillet ndaj tyre”, ka thënë ai për mediat serbe.

Sipas tij, zgjedhjet në Kosovë duhet t’i organzojë Beogradi, në përputhje me Kushtetutën dhe ligjet e Serbisë dhe se nuk është dashur që UNMIK-ut t’i shtrohet një pyetje, përgjigjen e së cilës e kemi ditur që më parë.
Shtuar më 23/03/2012, ora 11:51

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori